Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Schoonheidssalon Beauty & You werkt met de hoogstaande producten van Cenzaa en IK Skin Perfection. Bij ons kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, voor dames en heren. Al deze behandelingen geven een schitterend resultaat. Dit resultaat kan het beste worden vastgehouden door de behandelingen te combineren met de juiste producten voor thuisgebruik. Aanvullend of juist apart van deze uitgebreide huidverbeterende behandelingen kunt u ook kiezen voor een losse behandeling zoals epileren, harsen, verven, of een manicure.

Verven en Epileren
U kunt bij ons ook terecht voor een korte behandeling zoals bijvoorbeeld het verven van de wimpers en de wenkbrauwen of het epileren of harsen van de wenkbrauwen.

 

 

Harsen                                                                         
Overtollige haargroei op lichaam en gelaat kunt u bij ons laten verwijderen door middel van een hars/wax behandeling.

Manicure
Goed verzorgde handen zijn belangrijk voor een eerste indruk die u bij andere achterlaat. Bij ons kunt u terecht voor een manicure van uw natuurlijke nagels.

Gellak                                                                    
Gellak is een sterke, elastische gel die zeer dun aangebracht wordt op de natuurlijke hand- of teennagels. Hiermee heeft u minder last van gebroken of gescheurde nagels en ze glanzen tevens prachtig. De gellak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten en kan naturel worden aangebracht of in een kleur over de gehele nagel.

> Nieuws
> Cenzaa