Van 14 juli t/m 14 augustus is de salon gesloten. In noodgevallen ben ik te bereiken (het liefste via WhatsApp). Voor het maken of verzetten van afspraken of andere zaken die kunnen wachten zou ik willen vragen om een mailtje te sturen die ik dan na mijn vakantie kan beantwoorden.


Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty & You in Nuenen. Op onze website kunt u terecht voor meer informatie en vindt u ook de prijslijst van de diverse behandelingen die wij u aan kunnen bieden in onze salon.

Daarnaast komt u meer te weten over de producten waar wij mee werken, namelijk: Cenzaa, IK Skin Perfection, voor tieners Lady Green en speciaal voor de kinderhuid Loverock.

Voor een compleet make-up advies in onze salon werken wij met de merken LOOkX en Blèzi, waarvoor wij ook make-up workshops kunnen verzorgen.

Regelmatig zal onder het kopje nieuws informatie komen te staan over onze salon zodat u op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen. Like ook onze Facebook pagina, voor leuke make-up tips & trends, winacties en 
het laatste nieuws! 

Als u vragen heeft of graag een afspraak wilt maken bij ons, kunt u contact met ons opnemen via onze website.

Graag tot ziens in onze salon,

Simone Ringeling

> Nieuws
> Cenzaa