‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

29 januari 2018


Schoonheidssalon Beauty & You geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker
Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Geef iemand weer een glimlach

Simone Ringeling van Schoonheidssalon Beauty & You doet voor de derde keer mee met de actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling iemand weer helemaal ziet stralen en je écht iets voor iemand die ziek is kan betekenen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.”

Schoonheidssalon Beauty & You geeft verwenmomenten cadeau

In de maand februari geeft Schoonheidssalon Beauty & You acht gratis verwenmomenten in de salon. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De actie ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Look Good Feel Better geeft al meer dan 15 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen, persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Simone Ringeling van Schoonheidssalon Beauty & You www.beautyenyou.nl of met de stichting Look Good Feel Better www.lookgoodfeelbetter.nl.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa