Caption

26 maart 2017

Beauty musthave van nu!

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; snel nog even de nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke werkweek voor de boeg en na drie dagen moet je weer je nagels lakken. Met CAPTION is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar je maar wil en wanneer je maar wil, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.

Het optimale resultaat wordt bereikt als CAPTION Basecoat, CAPTION kleur en CAPTION Topcoat in combinatie wordt gebruikt. Voor een optimaal resultaat worden de onderstaande 3 stappen gevolgd. (Bij afwijkend gebruik zal CAPTION niet het gewenste resultaat geven, gebruik alleen in combinatie met de CAPTION base- en topcoat)

CAPTION werkt in 3 stappen:

  1. 1 Breng Basecoat aan, de werkzame stoffen in deze basecoat maakt de natuurlijke nagel sterker en gezonder en voorkomt dat de kleur vervaagt.
  2. 2 Breng gewenste kleur aan, één laag is meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie (m.u.v. een aantal pastel kleuren). Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect, om aan de kleur een feestelijk effect te geven.
  3. 3 Breng Topcoat aan, kan al worden aangebracht als de kleur op alle tien nagels is aangebracht (zo snel droogt de lak). Let op: er vindt geen kleurvermenging plaats, CAPTION is echt supersnel droog, waardoor de blanke lak (topcoat) altijd “schoon” blijft. CAPTION Top Coat zorgt voor een geweldige spiegelglans en een goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.

De CAPTION nagellak collectie bestaat uit een primer base coat, zestig basiskleuren en achttien topeffects. De kleurenwaaier gaat van klassieke nude, roze en rode tinten tot aan fashionable blauw, paars en metallics.

Caption nagellak: touch-dry binnen enkele minuten, volledig uitgehard na 15 minuten, intens gepigmenteerd, vrijwel altijd dekkend in één keer, heeft de look van een gel, langdurige spiegelglans, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak, eenvoudig aan te brengen en te verwijderen.

 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa