Cenzaa Diamond Touch

01 maart 2019

Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

Oogverblindende resultaten met de Cenzaa Diamond Touch!

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag je trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem belangrijk kan zijn om lekker in je vel te zitten. Ik wil je graag helpen jouw stralende huid terug te krijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Te mooi om waar te zijn denkt je? Mijn geheim: de high tech Diamond Touch. Een pijnloze behandeling met als resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Je gaat weer stralen!

Wil je graag meer informatie? Maak kennis met jouw nieuwe verslaving, ik vertel je graag meer over de mogelijke behandelingen voor jouw huid. Maak vandaag nog een afspraak!

Behandelingen

Diamond Touch 1 € 69,00

Reiniging, Diamond Touch microdermabrasie peeling, bindweefselmassage met ampul, serums, dag/nachtverzorging.

Diamond Touch 2 € 84,50

Reiniging, Diamond Touch microdermabrasie peeling, bindweefselmassage met ampul, masker, serums, dag/nachtverzorging.

Diamond Touch 3 € 99,00 

Reiniging, Diamond Touch microdermabrasie peeling, fruitzuur peeling, bindweefselmassage met ampul, masker, serums, dag/nachtverzorging.

Diamond Touch 4 € 120,00

Reiniging, Diamond Touch microdermabrasie peeling, fruitzuur peeling, bindweefselmassage met ampul, botuline face masker, serums, dag/nachtverzorging.

 

Diamond Touch tijdens behandeling € 35,00

Botuline face masker tijdens behandeling € 22,00

Fruitzuur peeling tijdens behandeling € 20,00

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa