Cenzaa Seasons RYJVK winter editie

15 november 2020

Cenzaa neemt je mee naar het mysterieuze RYJVK. We reizen af naar het meest zuidelijke puntje van het IJslandse vasteland, Vik.Vik is vooral bekend vanwege zijn bijna zwarte strand, de adembenemende basaltrotsen die er te vinden zijn en de zwarte basaltzuilen die oprijzen uit de zee. Dit vulkanisch gesteente, gevormd door de stolling van lava, is de inspiratiebron geweest voor de RYJVK Basalt Treatment. De kracht van de hoogwaardige RYVK producten, de heerlijke geuren, de verwarmende massagetechnieken met basaltstones en de met zeezout gevulde knisperende bundels voeren je mee naar deze unieke plek in IJsland.

RYJVK Basalt Treatment € 99,00

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant- en kruidenextracten. De Enzyme Powder zorgt voor een stralende huid. De RYJVK Basalt Sensage is een verwarmende massagebeleving die zorgt voor een optimale doorbloeding en opname van de hoogwaardige werkstoffen waaraan de RYJVK producten rijk zijn. Het VITC Oil Masq voorziet de huid van een boost aan energie en wist sporen van vermoeidheid

RYJVK Crispy Salt & Basalt Treatment € 119,00

Naast dezelfde mooie elementen die in de 75 minuten behandeling geboden worden, is deze behandeling uitgebreid met de warme RYJVK Crispy Salt Sensage die wordt uitgevoerd met in olie gedrenkte knisperende zeezout bundels. De combinatie van de hoogwaardige ingrediënten, de warme basaltstones en de knisperende zeezout bundels vormen een unieke ervaring die je laat meevoeren naar de zwarte stranden van Vik met zijn prachtige basalt rotsformaties. 


Aanbieding voor thuis, bij te boeken bij de behandeling voor € 29,95:

Maak kennis met de luxe RYJVK Daily Essentials Set en verras jezelf met deze chique pouch gevuld met luxe travelsizes van de VitC Oil Elixer, Thermal Cleansing Foam en Mineral Hydra Mist. t.w.v. € 37,95. 


 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa