Cenzaa Therapeutic

16 juli 2013

Cenzaa Energy Bootcamp € 60,00 

Een intensieve work-out voor je huid! Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Voor een intensiever en blijvend resultaat bied ik deze behandeling ook in kuurverband aan.

Inhoud behandeling: reiniging, peeling, spicy skin shock doorbloedingsmasker, ampul naar keuze, bindweefselmassage, diverse serums, dag/nachtverzorging.


Cenzaa Energy Bootcamp (kuur 4x) € 240,00 

Een intensieve kuur voor je huid! Bindweefselmassage is dé oplossing om je huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes en het stimuleren van collageen. Hoewel je met 1 behandeling al verschil ziet, krijg je pas echt resultaat in kuurverband. Net als met sporten, bouw je geen conditie op als je maar 1 keer gaat sporten. Een kuur van 4 behandelingen geeft een prachtig resultaat, deze behandelingen vinden wekelijks plaats.

Tijdens de kuur is het belangrijk dat je ook thuis de producten van Cenzaa gebruikt. Zodat we samen 100% huidverbetering kunnen bereiken.

Boek je deze kuur dan ontvang je het Cenzaa Energetic Power t.w.v. € 57,30 voor thuis cadeau.


Cenzaa Botuline € 96,00 

De Cenzaa Botuline behandeing geeft een natuurlijke mini facelift. De combinatie van het Botuline masker, de actieve werkstoffen in het ampul en een activerende bindweefselmassage zorgen voor een frisse uitstraling met een uiterst liftend effect.

Inhoud behandeling: reiniging, peeling, spicy skin shock doorbloedingsmasker, ampul naar keuze, bindweefselmassage, botuline vliesmasker, massage tijdens het masker, diverse serums, dag/nachtverzorging.


Cenzaa Acne Clearifying € 50,50 

Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan.

Inhoud behandeling: reiniging, peeling, ocean touch masker, verwijderen van onzuiverheden, herstellend masker, diverse serums, dag/nachtverzorging.

Bekijk ook:

Cenzaa Upgrade tijdens de behandeling 

Cenzaa Wellness behandelingen 

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa