Geef een glimlach cadeau

06 januari 2017

Helaas zijn er op dit moment geen verwenmomenten meer beschikbaar voor deze actie! Alle plaatsen zijn volgeboekt in onze salon, wel kunt u nog terecht bij verschillende collega's in de regio.

Schoonheidsspecialisten verwennen vrouwen met kanker, landelijke actie Geef een glimlach cadeau!

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better in samenwerking met schoonheidsspecialisten voor de 2e keer de landelijke actie Geef een glimlach cadeau. Vanaf zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari.

“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie.”

Schoonheidssalon Beauty & You geeft verwenmomenten cadeau. Alle deelnemende schoonheidsspecialisten stellen minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar. Vrouwen met kanker melden zich via de actiewebsite direct aan bij een schoonheidsspecialist bij hen in de buurt. Je vindt Schoonheidssalon Beauty & You en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen via email. Of met de stichting Look Good Feel Better, 030 – 697 15 11.

Over Look Good Feel Better
Look Good Feel Better geeft informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten. www.lookgoodfeelbetter.nl

Helaas zijn er op dit moment geen verwenmomenten meer beschikbaar voor deze actie! Alle plaatsen zijn volgeboekt in onze salon, wel kunt u nog terecht bij verschillende collega's in de regio.

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa