Look Good…Feel Better-dag ‘Geef een glimlach cadeau’

28 augustus 2015

Op 5 oktober doe ik mee aan de Look Good Feel Better dag 'Geef een glimlach cadeau'. Ik geef dan belangeloos behandelingen aan mensen die kanker hebben of hebben gehad en aan mensen die het verdienen om een verwenbehandeling te krijgen. Hierbij krijg je als vaste klant de mogelijkheid om iemand een verwenbehandeling cadeau te geven en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Ken je iemand die kanker heeft (gehad) of ken je iemand anders die een verwenbehandeling verdient? Koop dan een cadeaubon t.w.v. € 25,. Voor dit bedrag krijg je een verwenbehandeling van ongeveer een uur waarbij ik ook vertel hoe hij of zij thuis het beste de huid kan verzorgen. Nadat je hebt aangegeven iemand te willen verrassen, ontvang je na het betalen van € 25,- van mij een cadeaubon met een unieke code erop. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Look Good...Feel Better.

Stichting Look Good...Feel Better stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging. De stichting organiseert in samenwerking met 445 vrijwilligers, workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren hoe zij hun huid het beste kunnen verzorgen en zichzelf kunnen opmaken. Veel vrijwilligers zijn schoonheidsspecialisten die net als ik mensen met kanker een verwenbehandeling gaan geven op 5 oktober. 

Wil je graag iemand verrassen met een verwenbehandeling 5 oktober? Stuur dan voor dinsdag 15 september een mail naar info@beautyenyou.nl Met de opbrengst van deze actie kan stichting Look Good…Feel Better de uiterlijke zorg voor mensen met kanker verder uitbreiden.

Om deze behandelingen te kunnen uitvoeren houd ik mij aan een protocol opgesteld door Look Good...Feel Better.

www.lookgoodfeelbetter.nl

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa