MARC INBANE TANNING SPRAY

01 april 2014

      

MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY 200ml € 39,95

De natural tanning spray van MARC INBANE® kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

 

MARC INBANE GLOVE € 9,95

Speciaal voor onze ‘natural tanning spray’ is er een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van je benen en armen) zelf eenvoudig te kunnen egaliseren.

De MARC INBANE glove is van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt de natural tanning spray egaal verspreidt over de huid waardoor er géén vlekken of strepen zullen verschijnen.

Gebruik
Je brengt de natural tanning spray aan op je huid of direct op de glove en zo verspreidt je heel gemakkelijk de vernevelde mist. Zorg ervoor dat je met een vloeiende bewegingen de gewenste plekken bereikt. De spray trekt vervolgens mooi en egaal in de huid en zorgt voor een prachtige gebruinde teint.

Kwaliteit
De MARC INBANE glove is van de beste kwaliteit, voelt zacht en comfortabel aan, heeft een sterke vezel en laat géén pluizen achter. Daarnaast is de glove gemaakt van duurzaam materiaal.

 

MARC INBANE POWDER BRUSH € 29,95 (groot)

MARC INBANE KABUKI BRUSH € 24,95 (klein)

De luxueuze synthetische MARC INBANE brush is ontworpen door een team van professionele make-up artists. De luxueuze, zijdezachte haartjes en de elegante vorm maken deze brush tot een must-have voor iedereen die gepassioneerd is door schoonheid. 

De brush kan in combinatie met de MARC INBANE natural tanning spray gebruikt worden voor een gelijkmatige verdeling van de tanning spray.

Volg de volgende stappen voor het beste resultaat:

De borstelhaartjes hebben een hypoallergene en een antibacteriële behandeling ondergaan. Dit helpt bij het gezond houden van de huid en maakt de brush geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid.

 

GEBRUIK

De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Scrub of reinig de huid voor het sprayen. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. Verdeel de spray eventueel met de glove voor het lichaam of de brush voor het gezicht. De vernevelde mist dient ongeveer 10 minuten te drogen, maar dit kan versneld worden door een haardroger. De natural tanning spray blijft 6 tot 8 dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals. 

Bekijk hier de video van MARC INBANE of bezoek de website: MARC INBANE

Beauty & You
> Nieuws
> Cenzaa